"Mensen inspireren, blij en enthousiast maken".

Dat is nou precies wat ik leuk vind aan mijn vak: dat ik mensen blij en enthousiast mag maken met een vernieuwd interieur (vaak met behoud van de huidige meubelen) en mijn ideeën en creativiteit mag delen. 

Je herkent vast wel het gevoel dat je (nog net) niet tevreden bent met de huidige inrichting of dat je een nieuwe aankoop wilt doen voor het interieur. Veel mooie plaatjes komen voorbij in de diverse (woon) tijdschriften, maar tot de juiste keuzes komt het niet. Ik leer je opnieuw te kijken naar je inrichting, denk met je mee om de juiste afwegingen te maken en te komen tot een mooi eindresultaat.

Voor een duidelijk en heldere aanpak maak ik gebruik van mijn 4-stappenplan:

STAP 1 - intake

in een persoonlijk gesprek - op locatie - bespreken we de (inrichtings)wensen (meubels, kleuren, sferen, e.d.) in combinatie met het budget.

STAP 2 - draaiboek

aan de hand van de intake maak ik een draaiboek. Dit draaiboek bestaat uit de indeling/plattegrond, een (digitaal) moodboard en shoplijst.

STAP 3 - zelf of laten doen?

aan de hand van het draaiboek ga je zelf inkopen doen en zelf het project aanpakken. Alles uit handen geven en laten uitvoeren kan natuurlijk ook.

Via telefoon, mail en WhatsApp blijven we in contact voor vragen over het draaiboek en/of uitvoering.

STAP 4 - tips & tricks

als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, kom ik langs en leg de laatste hand aan de styling en geef "tips en tricks".